Arbetsgruppsmöte den 2 november 2015

*  Peter Rimo, Bo Nilsson och Karl-Erik Granqvist var på kommunmötet den 30 oktober.

* Genomgång av vad som avhandlades på ovanstående möte.

* Lennart Halvarsson och Anders Eriksson skall gå igenom allt material  och teknisk beskrivning och senast onsdag den 4 november kommer vi att få besked om vilka handlingar som ev.  saknas för vår förening. Vi har då möjlighet till komplettering fram till fredag den 6 november 2015.

* Upphandlingsunderlag:       Vem har undersökningsansvar vid kulturfyndigheter?   Var ligger ansvaret att bevaka kultur och biotophänsyn? Är det föreningen eller entreprenören?  Kommer detta i så fall att omfattas av upphandlingsavtalet?

* Nästa möte i arbetsgruppen den 16 november 2015  kl.18

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *